LET’S MEET MISTER TODY !

Vorige maand organiseerde ik een workshop/ fotoschoot in ons atelier voor Mister Tody.

Dit leuk, creatief en Belgisch merk ontwikkelt en produceert kartonnen speelgoed voor coole kinderen met een grote fantasie. Je kan namelijk al hun producten helemaal kan personaliseren. Zo wordt je kind op 1 2 3 de held van zijn eigen, gepersonaliseerd verhaal.

Ga maar eens kijken op hun website en je zal zeker geprikkeld worden om aan de slag te gaan.

Nu kan ik me inbeelden dat het intimiderend kan zijn om te starten met je Mister Tody product te pimpen. Je kan natuurlijk snel en makkelijk aan de slag met potloden, stiften of verf, maar als je op zoek bent naar een andere techniek denkt Congé Bricolé graag met je mee.

In deze blogpost toont ik je 4 leuke technieken om je Mister Tody aankoop te personaliseren en zo nog meer te scoren bij je kinderen.

1 ) Stempelen met een spons

Geef je kasteel een echte “stenen” look door te stempelen met een spons. Doe wat grijze verf op een bordje, dip je spons in de verf en maak een afdruk. Herhaal dit en maak een lange rij. Voor de rij erboven start je in het midden van je eerste twee stenen en herhaal je dezelfde handeling. Zo ziet je stenen muur er bijna echt uit.

2 ) Stempelen met een vork

Wil je je paard wat meer structuur geven? Gebruik eens vork om mee te stempelen. Dip de vork in de verf en druk hem tegen het karton. De pinnetjes van de vork zorgen voor een harige structuur. Kinderen houden ervan om alledaagse objecten op een andere manier te gebruiken, dus ik durf te wedden dat ze super enthousiast gaan zijn.

3) Inwikkelen of beplakken met zilverpapier

Niets cooler als een ridderpak of kroon die echt kan schitteren in het zonlicht. Haal je rol aluminum folie uit keukenlade en plak hem op je schild of kroon. Supersimpel, maar heel effectief.

Je kan je aankoop nog verder personaliseren door stickers, edelstenen of tekeningen toe te voegen.

4) Versieren met stickers/ washi-tape

Stickers en washitape zijn niet weg te denken uit onze knutselkoffer. Ik hou ervan dat je op deze manier je kind veel vrijheid kan geven, maar toch een leuk (en proper) resultaat hebt. Bovendien oefenen kinderen zo al spelend hun fijne motoriek. Win - Win.

Benieuwd naar hun producten? Ga eens piepen op www.mistertody.com

De prachtige foto’s zijn gemaakt door Stefanie Faveere.

Previous
Previous

DIY LICHTTAFEL

Next
Next

BIG NEWS !